Carregant Esdeveniments

Propers Esdeveniments

Esdeveniments Search and Views Navigation

Setembre 2020

Curs Avançat de Grimpada d’Arbres

7 Setembre @ 08:00 - 8 Setembre @ 15:00
130€

Resum i objectius: Curs avançat de trepa, per podadors i treballadors del arbre que necessitin millorar les tècniques de Accés , desplaçament i posicionament, per després poder-les aplicar en el seu dia a dia en les feines de poda i trepa. Els materials mes avançats, els recursos i trucs mes moderns. Un repas profund del sistema de treball , per detectar en cada alumne que cal millorar i treballar per poder ser mes Segurs, Conscients i Productius en els treballs…

Per saber-ne més »

Treball de les Inseguretats en la Grimpada d’Arbres

9 Setembre @ 16:30 - 11 Setembre @ 15:00
Mallorca Office, Carrer del Fluvià, 1
Palma de Mallorca, Illes Balears 07009 Espanya
+ Mapa de Google
175€

Resum i objectius: Curs per treballar i comprendre les pors i les inseguretats que sorgeixen en els treballs de trepa i poda. Treball amb grup per compartir i experimentar a traves de diverses dinàmiques, les pors i el que signifiquen en el nostre dia a dia. Curs per auto coneixes millor i traspassar les inseguretats que ens ofereix el nostre ofici.

Per saber-ne més »

Novembre 2020

Lectura de l’arbre i nou protocol de poda

24 Novembre @ 08:00 - 26 Novembre @ 14:00
Mallorca Office, Carrer del Fluvià, 1
Palma de Mallorca, Illes Balears 07009 Espanya
+ Mapa de Google
195€

Quines són les raons de poda de l'arbre urbà? Diferències amb la fruticultura i la silvicultura. Arquitectura arbòria i pràctiques de lectura d'arbres. Resiliència i l'arbre real. Aprenentatge d'un protocol senzill i pràctic per saber interpretar i podar qualsevol arbre en qualsevol situació.

Per saber-ne més »
+ Exporta esdeveniments